• Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

© Lightivity 2019

SAATCHI & SAATCHI

LONDON, UK

A simple, efficient and stylish lighting scheme was developed as part of the refurbishment works to the ground floor entrance and office reception area of the renown advertising group Saatchi & Saatchi.

The majority of the ambient lighting within the multi-use space is provided by concealed uplighting to the new soffit, which reflects indirect light back down into the breakout and meeting areas below.

Decorative wall and floor task lighting has also been used to add visual feature and function.

Finally, simple ceiling recessed linear wallwash fittings have been located throughout to illuminate key feature wall mounted artworks and adverts.

Designed for Buro Happold.

Saatchi Reception