• Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

© Lightivity 2019

GYMBOX

VICTORIA

LONDON, UK

Making sweating enjoyable drives everything Gymbox does.

Lightivity were asked to develop and design the lighting scheme to their new underground basement club at Victoria in central London.

The space itself is a hybrid gym meets nightclub, with DJ’s playing every night, it even has it’s own dance studio space. There is also a spin cycle studio and plenty of cardio machines in the open area gym zone.

 

The lighting design is a key element within the overall interior design of the space, as it needs to provide function and of course visual spectacle whilst still upholding the original ethos and look/feel that has become synonymous with the growing Gymbox brand.